A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маяківський Ліцей
Управління освіти Маяківської сільскої ради

Творча група "НУШ: Траєкторія розвитку" (керівник Маслій Н.В.)

Дата: 15.03.2023 21:58
Кількість переглядів: 202

15 березня в Маяківському ліцеї відбулося засідання творчої групи "НУШ: Траєкторія розвитку" вчителів початкових класів Маяківської ТГ під керівництвом Маслій Надії Василівни. Тема засідання: "Нова українська школа і STEM-освіта"

Колеги обговорили основні напрями розвитку STEM-освіти в Україні. Визначили, що завдання початкової школи стимулювати допитливість та підтримувати інтерес учнів до навчання і пошуку знань, мотивувати до самостійних досліджень, створювати умови для науково-технічної творчості. І хоч в нас ще немає сучасних STEM-лабораторій, зате є бажання творчо працювати. Вчителі ділились досвідом роботи і розповідали про дослідження, які вони проводять з учнями: " Город на підвіконні", "Весела кухня", "Лавова лампа", робота з 3-D конструктором та інші.

Вчителі із задоволенням виготовляли агамографи "Перемога буде за нами! " і презентували роботи під класичну музику, поєднану з читанням поезії.

Вправа: "Мистецька майстерня" показала, як наші колеги можуть з різних матеріалів створити і квіти перемоги, і вітряк, і танк ЗСУ та дрони, які захищають нас в такий нелегкий час.

Стеамили і стреамили також і на тему щастя.

Всі з нетерпінням чекаємо МИРУ, щоб зустрітися з учнями в рідних школах, розвивати їх креативне мислення, застосовувати STEM на уроках та просто бути щасливими!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора