Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі |
|||||||
1. Замовник: |
|
||||||
Назва замовника |
Маяківський ліцей Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області |
||||||
Код за ЄДРПОУ |
43153403 |
||||||
Місцезнаходження |
67654, Одеська область, Одеський район, село Маяки, вулиця Преображенська, 69-А |
||||||
Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками [прізвище, ім’я по батькові, посада та електрона адреса, номер телефону |
Половський Андрій Миколайович – директор Маяківського ліцею Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області
|
||||||
2. Номер закупівлі в електронній системі закупівель Prozorro |
|
||||||
3. Предмет закупівлі: |
ДК 021:2015 - 03220000-9 – Овочі, фрукти та горіхи (Овочі та фрукти) |
||||||
Вид предмета закупівлі |
Закупівля товарів |
||||||
Конкретна назва предмета закупівлі |
|
||||||
Коди та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності) |
ДК 021:2015 - 03220000-9 – Овочі, фрукти та горіхи |
||||||
4. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі (грн) |
22489,00 Гривень з ПДВ |
||||||
5. Кількість |
Кількість: Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см, 1 кг – 40 кг; Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, діаметр плоду не більше 4 см, 1 кг - 140 кг; Цибуля зелена свіжа, ДСТУ 6011, 1кг – 5,5 кг; Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234, 1 кг – 67 кг; Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033, 1 кг – 61 кг; Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659, 1 кг – 9 кг; Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035, 1 кг -138 кг; Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037, 1 кг - 75 кг. |
||||||
6. Ціна за одиницю |
Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см, 1 кг – 80грн. Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, діаметр плоду не більше 4 см, 1 кг - 75 грн. Цибуля зелена свіжа, ДСТУ 6011, 1кг – 150 грн. Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234, 1 кг – 18 грн. Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033, 1 кг – 23 грн. Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659, 1 кг – 45 грн. Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035, 1 кг -25 грн. Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037, 1 кг - 20 грн. |
||||||
7. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
ДК 021:2015 - 03220000-9 – Овочі, фрукти та горіхи – 22489,00 Гривня (з ПДВ). Запит (ціни) пропозицій (шляхом використання електронного каталогу) відповідно до Порядку від 14 вересня 2020 р. № 822 «Про формування та використання електронного каталогу»: Закупівля здійснюється відповідно до пункту 10 Особливостей Постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 року № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України "Про публічні закупівлі", на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування». Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені за наявною потребою в роботі з метою забезпечення виконання покладених обов’язків на Маяківський ліцей Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області, розмір бюджетного призначення в межах видатків, та очікувана вартість предмета закупівлі визначена на підставі розрахунку очікуваної вартості товарів/послуг методом порівняння ринкових цін, беручи до уваги наказ Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» (із змінами). Для забезпечення безпечного функціонування закладу здійснюється відповідна закупівля. |